Bemutatjuk a Classen 8 csodás felületét!

A felületek között megtalálható fényes és matt egyaránt. Különbség figyelhető meg még a dombornyomás mélységét tekintve, illetve, hogy mennyire élethű rajzolatot ad a fa erezetéről.

Facebook szavazásunkon a legtöbb LIKE-t a Squamish Structure kapta, mely az eredeti és egyedi felületű antik padló hatását kelti, ahogy a különleges fűrésznyomok egyedi tapintást, s látványt adnak a padlónak.

Szuper választás, ezzel a különleges felülettel rendelkezik a Master család két tagja:

Többi felület is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik:

Eiche Napoli

Fényes, valódi fa hiteles megjelenését biztosítja a mély struktúrájú felület, köszönhetően a dombornyomás és a fa minta harmóniájának.

Ramisco Eiche

Matt, valódi fa hiteles megjelenését biztosítja a mély struktúrájú felület, köszönhetően a dombornyomás és a fa minta harmóniájának.

Tarbek Eiche Syncron

Hitelesen dombornyomott mély szinkronstruktúra. Gyengéden fényes, valódi fa megjelenését biztosítja a mély struktúrájú felület, köszönhetően a dombornyomás és a fa minta harmóniájának.

ST54-Glanz

Fényes felületű, finoman körvonalazott, farajzolatú, valódi fa deszkákra hasonlító felületi kidolgozás.

Eiche Brandons

Selyemfényű felület, a valódi fa hiteles megjelenését biztosítja a mély struktúrájával, köszönhetően a dombornyomás és a fa minta harmóniájának.

Taiga Eiche

Dombornyomott szinkronstruktúra, tökéletes másolata a valódi faerezetnek, fényes hatással kiegészítve (króm pórus).

ST54-Structure

Finoman körvonalazott, farajzolatú, valódi fa deszkákra hasonlító felületi kidolgozás. Matt és fényes felületek egyaránt megtalálhatók a Classen kínálatában.

 

Classen laminált padló kínálatunkat ITT találod!