Bemutatjuk a WPC teraszburkolatot!

Bemutatjuk a WPC teraszburkolatot!

Mi az a WPC?

A wood plastic composite 60% farost és 40% polimer anyag ötvözete. A fa szépsége a műanyag erejével ötvözve. Nem korhad, nem szálkásodik, ellenáll az élésködőknek. Újrafelhasználható anyagból készül, ezért környezetkímélő is. A farost magasabb aránya által válik fa hatásúvá a burkolat.

Több féle színben és méretben kapható. Rögzítése párnafával történik, mely lehet lefúrós és klipszes is.

WPC (fa–műanyag kompozit) burkolatok rendkívül tartósak. Ellenállnak a korróziónak, a rothadásnak és a fát megtámadó organizmusoknak. Könnyen megmunkálhatóak és környezetbarát anyagból készülnek.

wpc-premium
Előnyei a fával szemben:

A fával szembeni egyik legnagyobb előnye, hogy hőmegmunkálással bármilyen formában és színben előállítható.

Ezen kívül magas cellulóztartalma – akár 50–90 % – ellenére mechanikai tulajdonságai igen hasonlóak a tiszta polimerekéhez, tehát szilárdságuk és merevségük kisebb mint a természetes fáé. Előállítása során arra törekednek, hogy a fa és a plasztik előnyös tulajdonságait ötvözzék, a kedvezőtleneket pedig kiküszöböljék. Az anyag a természetes fával szemben repedésálló, például fúrás, vágás által könnyedén megmunkálható.

A WPC burkolat alacsony karbantartás-igényű, vagyis a fától eltérően kevés ápolást igényel. Szennyeződéseket célszerű évente töbször eltávolítani, főleg a burkolat alól érdemes például magas nyomású mosóval eltávolítani a szennyeződéseket, leveleket, a kellemetlen szagok elkerülése végett.

 

További információért nézd meg, melyik a hozzád legközelebbi üzletünk>>>>

2018-12-07T12:05:56+00:00