Construmára fel!

Construmára fel!

Ahogy az előző blogbejegyzésünkben is írtuk, a tavalyi év sikerei után idén még nagyobb és különlegesebb meglepetésekkel készülünk Nektek!

 

5+1 érvünk, hogy velünk tarts:

 

0. lépésként kisorsolunk 5 páros belépőt a Construma Otthon Kiállításra!

De ez még csak a kezdet, keress meg minket a helyszínen, hiszen velünk játszva nyerhetsz!

1. A helyszínen hírlevelünkre feliratkozók között minden nap kisorsolunk egy szuper könnyű Bona Spray Mop-t, mellyel gyerekjáték a takarítás!

Figyeld Facebook oldalunkat, hiszen a sorsolást ott élőben közvetítjük!

2. A kiállítás végén pedig gazdára talál egy tablet, a nyertest szintén a feliratkozók között, a helyszínen sorsoljuk ki.

3. A helyszínen megtekintheted az idei év legtrendibb darabjait, illetve a vízálló laminált padlóinkat is, és hogy ne maradjon kétségetek a CERAMIN 100%-s vízállóságát tekintve, látványos módon szemléltetni is fogjuk.

4. Padlóvásárlást tervezel? Akkor ennél jobb alkalom nincs is a választásra. Minden kiállított laminált és CERAMIN alapú vízálló burkolunkat 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

5. De ez még nem minden! Pörgesd meg a Szerencsekereket az extra kedvezményekért.   A teljesség igénye nélkül: ajándék tisztítószer csomag, 30% kedvezmény Classic vagy Pure fehér szegélylécek árából, ajándék párazáró fólia, 20% kedvezmény bármely fémprofil árából….

 vagy nyerd meg a sok hasznos ajándék egyikét…. de mindent azért nem árulhatunk el előre… 😉

 

Találkozzunk 2019. április 3-7 között, a G Pavilon 305D standjánál. Gyere és teremtsük meg együtt új otthonod!

2019-03-28T16:04:57+00:000 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..