Újra a Construmán!

Újra a Construmán!

Emlékeztek? Tavaly léptünk először a Construma talajára, mint kiállító és leburkoltunk egy nem is olyan kis szeletet ebből a hatalmas területből. Ez a pár nap különleges élmény volt a Hubert Parketta csapatának, így nem is volt kérdés, hogy ebben az évben is szeretnénk bemutatni a Classen legújabb fejlesztéseit, termékeit a tervezgetők, felújítók, építkezők számára.

Kíváncsi vagy mivel készülünk idén? A tavalyi sikerekre alapozva, most még nagyobb meglepetésekkel és nyereményekkel várunk Titeket, ne hagyjátok ki 😉 A részletekért olvass tovább….

 

A tavalyi év rengeteg újdonságot hozott a Hubert Parketta számára, melynek egyik csatornája a Construma Otthon Design Kiállítás volt. Első bálozóként izgatottan vágtunk bele a színvonalas szervezésbe és nagy örömünkre szolgált, hogy rengeteg érdeklődőnek mutathattuk be a legújabb melegburkolati trendeket.

                    Vendégül láttuk viszonteladói partnereinket, illetve a Classen gyár export igazgatója, alelnöke és értékesítési képviselője is meglátogatott minket a rendezvényen töltött pár nap alatt.

 

 

A 2018. évi Construma kiállításon mutattuk be először a Ceramin alapú, környezetbarát vízálló burkolatainkat. A CERAMIN® a Classen gyár saját fejlesztésű anyaga. Ebből az anyagból készül 2 féle padlóburkolat és 1 féle falburkolat család: NEO 2.0, SONO, VARIO
Bővebben ITT olvashatsz róluk.

 

A kiállításon élőben is bemutattuk Ceramin Vario falburkolatainkat, melynek könnyű és gyors felhasználhatóságát egy látványos installációval szemléltettük a nagyközönség számára.

Másik fő témánk a 2018-s laminált padló kollekciónk volt, mely új színeivel és mély struktúráival igazán nagy sikert aratott egész évben saját üzleteinkben és viszonteladó partnereinknél egyaránt.

Az eseményekről folyamatosan tudósítottunk Facebook oldalunkon keresztül, illetve élőben kisorsoltunk egy 100.000 Ft-s vásárlási utalványt és további értékes nyeremények találtak gazdára. Idén szeretnénk tovább fokozni a kedélyeket, így érdemes lesz figyelni minket a Facebookon, illetve személyesen megkeresni a Hubert Parketta standját a Construma Otthon Design kiállításon.

Még el sem kezdődött, de velünk már most nyerhetsz!
Nyerj páros belépőt a kiállításra! Nem kell mást tenned, mint Facebook oldalunkon a játék posztja alá kommentbe beírni, kivel jönnél szívesen a kiállításra. Lepd meg párod egy hétvégi programmal, legyél Te a szerencsés, akit kisorsolunk.  🙂

 

2019-03-28T16:06:56+00:000 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..