Márciusban, 3 helyszínen rendeztük meg az első Classen-Mapei szakmai napokat!


Veszprémben, Érden és Siófokon
is megtartottunk a színvonalas és ingyenes oktatásunkat, melyre melegburkoló szakembereket hívtunk el, hogy tovább fejleszthessék szaktudásukat.

Kávé, üdítő, sütemény és pogácsa mellett, családias környezetben fogadta őket Sári Attila cégvezető, maj
d Molnár István, a Classen magyarországi képviselője mutatta be a gyárat, a Classen szabadalmakat és a gyártási folyamatot, illetve ismertette a Classen padlók egyedi és minőségi ismérveit.
Ezután Steigler Zsolt, tapasztalt értékesítő és melegburkoló, aki cégünknél a reklamációkért is felelős, hívta fel a szakemberek figyelmét a gyakori illetve lehetséges hibákra. A Classen padlói ma már rengeteg újdonsággal rendelkeznek, ezért könnyebb és gyorsabb a lerakásuk. Azonban érdemes pár, esetlegesen berögzött mozdulattól eltekinteniük a tapasztalt szakembereknek, hogy igazán minőségi munkát tudjanak átadni a megrendelő számára.
Végül, de nem utolsó sorban Hebling László, a Mapei melegburkolati promotere tartott előadást az aljzatról. Lehet a laminált padló bármilyen minőségi, ha rossz aljzatra fektetik, sajnos előbb-utóbb tönkremegy. A Mapei kiváló és széles termékskálával rendelkezik, mindenféle aljzat problémára tudnak megoldást nyújtani.

Az előadások, illetve az idő közben felmerült kérdések megvitatása után átadásra kerültek a Classen minősített szakember oklevelek! Az oklevéllel rendelkező szakembereinket bátran fogjuk ajánlani kedves vásárlóinknak, hiszen Ők már minden tudnak a tökéletes aljzatról és a Classen laminált padlókról. Forduljatok hozzájuk bizalommal!

A szakmai napok képekben: