Kiegészítők

Ajtók

Hamarosan...

Classen minősített szakember

Márciusban, 3 helyszínen rendeztük meg az első Classen-Mapei szakmai napokat!


Veszprémben, Érden és Siófokon
is megtartottunk a színvonalas és ingyenes oktatásunkat, melyre melegburkoló szakembereket hívtunk el, hogy tovább fejleszthessék szaktudásukat.

Kávé, üdítő, sütemény és pogácsa mellett, családias környezetben fogadta őket Sári Attila cégvezető, maj
d Molnár István, a Classen magyarországi képviselője mutatta be a gyárat, a Classen szabadalmakat és a gyártási folyamatot, illetve ismertette a Classen padlók egyedi és minőségi ismérveit.
Ezután Steigler Zsolt, tapasztalt értékesítő és melegburkoló, aki cégünknél a reklamációkért is felelős, hívta fel a szakemberek figyelmét a gyakori illetve lehetséges hibákra. A Classen padlói ma már rengeteg újdonsággal rendelkeznek, ezért könnyebb és gyorsabb a lerakásuk. Azonban érdemes pár, esetlegesen berögzött mozdulattól eltekinteniük a tapasztalt szakembereknek, hogy igazán minőségi munkát tudjanak átadni a megrendelő számára.
Végül, de nem utolsó sorban Hebling László, a Mapei melegburkolati promotere tartott előadást az aljzatról. Lehet a laminált padló bármilyen minőségi, ha rossz aljzatra fektetik, sajnos előbb-utóbb tönkremegy. A Mapei kiváló és széles termékskálával rendelkezik, mindenféle aljzat problémára tudnak megoldást nyújtani.

Az előadások, illetve az idő közben felmerült kérdések megvitatása után átadásra kerültek a Classen minősített szakember oklevelek! Az oklevéllel rendelkező szakembereinket bátran fogjuk ajánlani kedves vásárlóinknak, hiszen Ők már minden tudnak a tökéletes aljzatról és a Classen laminált padlókról. Forduljatok hozzájuk bizalommal!

A szakmai napok képekben:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]