Svédpadló

Svédpadló2020-05-27T18:06:25+00:00

A svédpadló teljes egészében igazi, tömör fából készült. Különlegessége, hogy szálai általában hosszabbak, mint a hagyományos parkettáé. A svédpadlónak a természetes megjelenés kedvelői nagy rajongói lesznek, hiszen természetes anyagokból készült, így a felületkezelés után is megőrzi a fa szépségét.

Termékeinkről érdeklődjön üzleteinkben személyesen vagy telefonon.

Visszahívást kérek!

A tömörfa svédpadló teljes keresztmetszetében egy anyagból készül. Ez a tulajdonsága teszi különlegessé, egyedivé, hiszen a legtöbb padlóburkolat több, egymásra ragasztott rétegből épül fel.

Mint ahogyan az erdőben sem találunk két egyforma fát, így a svédpadlók között sem találhatunk két egyformát. A természetes fa struktúrája, rajzolata, fahibái, színárnyalatai nem dokumentálhatók egyértelműen. A tömörfa svédpadló mindig egyedi, utánozhatatlan képet nyújt, hiszen eredeti és természetes.

És van még egy nagy előnye a svédpadlónak: akár 4-5 alkalommal is újracsiszolhatjuk és lakkozhatjuk anélkül, hogy régi természetes fényéből bármit is veszítene. Ez pedig azt jelenti, hogy hosszú-hosszú évekig lesz otthonunk egyik ékköve.

Köszönjük a szuper parkettát, igazán csodássá varázsolta a gyerekszobát már most, úgy, hogy még be sincs fejezve! a kiszolgálás pedig kifogástalan!
Üdv: Szilvi
Tisztelt Cég! Ma az érdi üzletükben vásároltunk és csak gratulálni tudunk!Ennyire segítőkész kedves kiszolgálásban elég régen volt részem!Öröm volt a vásárlás. Köszönjük szépen

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Név *

e-mail cím *

Tárgy

Üzenet