Fa/kő hatású vinyl padló

Fa/kő hatású vinyl padló2018-12-07T12:05:20+00:00

Fa hatású Scala luxus vinyl padlók.

„5 centiről is fának néz ki”

„A terasz beépítésekor szerettünk volna meleg hatású padlóburkolatot választani. Megkötötte a kezünket, hogy a meglévő padlószint magasabb volt mint a beépítés magasságánál. Emiatt ki kellett zárnunk a parketta lehetőségét. Szerencsére rátaláltunk a Scala vinyl padlóra. Korábban még nagymamám idejéből emlékeztem „linóleum” padlóburkolatra, persze ez nem ugyan az. Még 5 cm-ről nézve is pont úgy fest, mint a valódi fa, ez a termék felülmúlta a várakozásaimat. A megszólalásig hasonlít a fához, ráadásul pillanatok alatt leragasztottuk, és a tisztán tartása is gyerekjáték. Étteremről lévén szó fontos szempont volt, hogy a padló kopásállósága magas legyen. A vinyl pedig ennek a kritériumnak is megfelelt.” – mondta Neubaurer Edit,kreatív igazgató, Nosztalgia Garden.

 

A padlóburkolat megkoronázása egy hófehér, magas szegélyléccel történt, mely tovább erősíti a vintage stílus által kölcsönzött hangulatot. A vintage stílus manapság egyre divatosabb már a lakberendezésben is, aminek a lényege, hogy a régi vagy annak látszó bútorokat bátran keverik az új darabokkal. Ez nem mindig egyszerű feladat, mivel jó adag kreativitás szükséges ahhoz, hogy ezt a különleges hangulatot megteremtsük.

Ha szeretnéd saját szemeddel is látni a megújult éttermet és élvezni a Villa Medici vendégszeretetét és csodás ételeit, látogass el Veszprémbe a Nosztalgia Gardenbe.

 

Armstrong Vinyl –
Scala 55 termékcsalád

Scala 55-100 katalógus letöltése

Armstrong Vinyl –
Scala 40 termékcsalád

Scala 40 katalógus letöltése

Armstrong Vinyl –
Scala 30 termékcsalád

Scala 30 katalógus letöltés

A padló, ami 5 cm-ről is úgy fest, mint egy valódi fa. De ez csak egy a sok jó tulajdonsága közül. Emellett ugyanis gyerekjáték a lefektetése, a tisztítása pedig egy mozdulattal megoldható.

A vinyl padlókkal az egyre divatosabb vintage stílus könnyedén kialakítható. A régi vagy régiesnek tűnő elemek a modernebb darabokkal keverve izgalmas nappalit, hálót  eredményez. Főleg, ha ehhez a hátteret a Vinyl padló adja.

+ Fajtái

– Klikkes

– Ragasztós

Visszahívást kérek!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Név *

e-mail cím *

Tárgy

Üzenet