WPC burkolat

WPC burkolat2018-12-07T12:05:20+00:00

WPC Teraszburkolat

A WPC (Wood Plastic Composite) 60 % farost és 40 % polimer anyag ötvözete – a fa szépsége a műanyag erejével ötvözve. Nem korhad, nem szálkásodik, ellenáll az élősködőknek. Újrafelhasználható anyagból készül, ezért környezetkímélő is. A farost magasabb aránya által válik fa hatásúvá a burkolat.

Többféle színben és méretben kapható. Rögzítése párnafával történik, amely lehet lefúrós és klipszes is.

A WPC (fa-műanyag kompozit) burkolatok rendkívül tartósak. Ellenállnak a korróziónak, a rothadásnak és a fát megtámadó organizmusoknak. Könnyen megmunkálhatóak és környezetbarát anyagból készülnek.

Előnyei a fával szemben:

A fával szembeni egyik legnagyobb előnye, hogy hőmegmunkálással bármilyen formában és színben előállítható.

Ezenkívül magas cellulóztartalma – akár 50–90 % – ellenére mechanikai tulajdonságai igen hasonlóak a tiszta polimerekéhez, tehát szilárdságuk és merevségük kisebb, mint a természetes fáé. Előállítása során arra törekednek, hogy a fa és a plasztik előnyös tulajdonságait ötvözzék, a kedvezőtleneket pedig kiküszöböljék. Az anyag a természetes fával szemben repedésálló, például fúrás, vágás által könnyedén megmunkálható.

A WPC burkolat alacsony karbantartás-igényű, vagyis a fától eltérően kevés ápolást igényel. A szennyeződéseket célszerű évente töbször eltávolítani, főleg a burkolat alól érdemes magasnyomású mosóval eltávolítani a szennyeződéseket, leveleket, a kellemetlen szagok elkerülése érdekében.

Három gyártó WPC termékeit is forgalmazzuk:

Részletekről, árakról érdeklődjön személyesen üzleteinkben vagy telefonon.

Visszahívást kérek!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Név *

e-mail cím *

Tárgy

Üzenet