Padlóburkolatok

Kiegészítők

Ajtók

Hamarosan...

bezárás

Igényelj Hubert barát kártyát és naprakész leszel újdonságaink és kedvezményeink kapcsán.

hubert-kartya
bezárás

Add meg az email címedet és megküldjük legújabb katalógusunkat.

Szürés
bezárás

1285x192x10mm

A vízálló laminált padló olyan laminált padló, amely kifejezetten tervezve van annak érdekében, hogy ellenálljon a nedvességnek és víznek. A hagyományos laminált padlók nem rendelkeznek ilyen magas fokú vízállósággal, mivel a faforgácslapok és más alkotóelemek nem tolerálják jól a nedvességet, és könnyen károsodhatnak.

A vízálló laminált padlók tervezése során azonban olyan technológiákat alkalmaznak, amelyek növelik a padló ellenálló képességét a nedvességgel és vízzel szemben. Ezek a padlók gyakran tartalmaznak speciális vízálló rétegeket, illetve az egyes lapokat úgy alakítják ki, hogy ne engedjék be a nedvességet. Ezáltal a vízálló laminált padlók alkalmasabbak lehetnek előszobákba, konyhákba vagy más nedves területekre, ahol a hagyományos laminált padlók nem lennének ideálisak.

Fontos azonban megjegyezni, hogy még a vízálló laminált padlóknak is vannak korlátai.

 
Termék előnyök:
 

Vízálló laminált padló

A hagyományos laminált padló nem szereti a vizet. Ha ráömlik valamilyen folyadék, célszerű azt azonnal szárazra törölni.

A MegaLock Aqua Protect viszont hagy nekünk bőven időt.
A Classen MegaLock Aqua Protect laminált padló felülete hydrophob bevonattal egészült ki, így ellenáll az álló víznek maximum 48 órán keresztül.

A titok a speciális hydrophob felületben rejlik, mely lehetővé teszi, hogy a padlóburkolat akár 48 órán keresztül is ellenálljon a víznek sérülés nélkül.
A speciális élszigetelésnek köszönhetően a különleges MegaLock Aqua Protect védelemmel ellátott laminált padlók lapjai közé nem szivárog be a víz.

A MegaLock Aqua Protect-l rendelkező padlólapok módosított, vagyis jóval sűrűbb szerkezetű HDF anyagból készülnek.
Ezen felül a továbbfejlesztett Classen Megaloc Aqua Protect rendszernek köszönhetően csökkent a V fuga felülete, a szorosabb illesztés pedig csökkenti a víz behatolásának a lehetőségét a panelek közé.
 

Ennél a különleges laminált padlónál minden egyes padlólapra 4x viszik fel a vízszigetelő fóliát a padló és a fuga felületére. Ennek az extra védelemnek köszönhetően akár 48 órán át megvédi a laminált padlólapokat a víz által okozott károsodástól.

Elfelejthetjük a felhólyagosodást, szélek felpattogzását és csúnya elszíneződéseket is!

Gyönyörő fa hatású erezettel rendelkeznek, melyek a MegaLock Aqua Protect felületnek köszönhetően kivételesen tartósak.