Kiegészítők

Ajtók

Hamarosan...

bezárás

Igényelj Hubert barát kártyát és naprakész leszel újdonságaink és kedvezményeink kapcsán.

hubert-kartya
bezárás

Add meg az email címedet és megküldjük legújabb katalógusunkat.

Szürés
bezárás

1286x194x8 mm

A Hubert által forgalmazott padlók azonban erre még rátesznek még egy lapáttal: a kiváló német minőséggel, az elképesztően széles színválasztékkal, és az Ön tetszését is elnyerő áraival. Az AC3 (31) / AC4 (32) kopásállóságú padlókat elsősorban otthoni környezetbe ajánljuk. De emellett az AC5/33-as kopásállóságú termékek is széles színválasztékban megtalálhatók kínálatunkban.

A kínálatunkban 2014-től elérhető német Classen laminált padlóiból álló kollekcióban a különleges színek is egész évben a rendelkezésünkre állnak. Ezenkívül érdemes válogatni a Kaindl laminált padlói között is. A beszállítóval szoros együttműködésnek köszöhetően ugyanis a kiemelkedő minőség mellett kiváló ár/érték arányt tudunk biztosítani vásárlóinknak ezekre a padlókra is. Érdemes tehát megtekinteni különböző mintázatú és színű választékunkat! Lehet, beletelik egy kis időbe, míg az összes padlónkat átfutja…

Vastagság

A laminált padlóknak három olyan meghatározó tulajdonsága van, amire választás során figyelnünk kell. Az egyik ilyen a padlók vastagsága, a másik a kopásállóság, a harmadik pedig a megjelenés.

A laminált padlók vastagsága 6-12 milliméter között lehet. Manapság a 6 mm-es verziót alig gyártják, a szakértők nem is ajánlják, legyen bármilyen szép is. Ennek oka, hogy a vékonysága miatt a 6 mm-es padló egyszerűen nem tudja azt a minőséget hozni, mint amit elvárnánk tőle.

A 7 és a 8 mm-es laminált padló közötti 1 milliméter nem sok különbség, de nem mindegy hol van az az egy 1 mm. Ebben az esetben pont jó helyen, hiszen a csap 1 mm-el vastagabb. Ott már nem mindegy, hogy 2 vagy 3 milliméter tart.

A 8 mm-es padló jobban tűri az aljzat esetleges egyenetlenségeit. Ha kap egy kis terhelést felülről, alulról pedig nincs teljesen alátámasztva (gödör van az aljzatba) a 7 mm-es csapja nagyobb valószínűséggel hamarabb törik le, így már csak idő kérdése, hogy elmozduljon és a használat során kitöredezzen a padlólap széle.

Kopásállóság

A kopásállóság nem más, mint a különböző padlólapok mechanikai jellegű, koptató hatásokkal szembeni ellenálló képessége. Az erős igénybevételnek kitett területeket, helyiségeket érdemes nagyobb kopásállóságú laminált padlóval burkolni, hogy hosszú ideig megőrizzék felületi minőségüket, szépségüket.

A 31-es jelzésű padló ajánlott lakossági felhasználásra. Hálószobába tökéletes választás. A 32-es jelzésű már megfelelő a lakás bármelyik helyiségébe, akár nagyobb forgalmú irodákba, üzlethelyiségekbe is. A 33-as szám pedig igazán magas kopásállóságot jelent, ezért komolyabb igénybevételű helyiségekbe ajánljuk.

Megjelenés

A megjelenés jellemzőihez sorolhatjuk a felületet és a fózolást. A fózolás elsősorban esztétikai előnyt jelent, de amellett, hogy jól néz ki, minőségben is többet nyújt. A fózolás a laminált padló élének 45 fokos lemarása, ami még hasonlóbbá teszi a valódi fa padlóhoz. Emelett a fózolt padló értékállóbb is. Manapság a legmodernebb termékek 2/3-a már ezzel a technológiával készül. A laminált padló felülete sok féle lehet, tekintve, hogy mennyire bordázott, azaz szinkronnyomott-e. A magasabb kategóriájú padlók felülete követi a fa erezetét, így még inkább valódi fapadló hatását kelti.