Loading...
Felhasználási hely szerint2018-12-07T12:05:21+00:00

NAPPALI
A nappaliban folyik általában a családi élet és a vendéglátás nagy része, érdemes tehát ide nagyobb kopásállóságú burkolatot választani: az AC4 (32) típust javasoljuk. Válogasson kedvére hatalmas kínálatunkból. Ha szeretne exkluzív megjelenést adni az otthona központi helyiségének, válasszon svédpadlót vagy bambusz parkettát, de javasoljuk ide a klasszikus megoldást, a csaphornyos parkettát is.

HÁLÓSZOBA
Kevesebb igénybevételnek van a padló kitéve a hálószobában, így nyugodt szívvel választhatja az AC3 (31) kopásállóságú típusokat, ezek hálószobába tökéletesek. A parafa padló ideális megoldás lehet, természetes melegségével kellemes érzetet ad a hálónak.

GYEREKSZOBA
Általában nagy terhelésnek van kitéve a gyerekszoba padlózata, itt folyik a játszási idő nagy része. Az AC4 (32) kopásállóságú padlók már megfelelők lehetnek, de akár a vinyl padlót is javasoljuk, amely vízállóság területén legyőzhetetlen. Ha a gyermekek már nagyobbak és nem kell tartani a piszkolódástól és az erős igénybevételtől, ajánljuk a parafa padlót, melegsége és természetes felülete miatt.

KONYHA
A vinyl padló tökéletes megoldás, ha nem szeretne hidegburkolatot a konyhába, de a linóleumot már elavult megoldásnak tartja. Természetes hatású, exkluzív megjelenést kölcsönöz konyhájának. Tisztítása könnyű, mintázata több év használat után sem kopik el.

FÜRDŐSZOBA
Az állandó pára és nedvesség miatt a fürdőszobába a vinyl padlókat ajánljuk, amelyek vízállósága kiváló. Tisztítása könnyű, mintázata több év használat után sem kopik el.

KÖZLEKEDŐ
Az előszobában nagyobb igénybevételnek van kitéve a padló, a behordott piszok, por miatt többször kell felmosni, takarítani. Ezért érdemes ide vinyl padlót választani. A kevésbé központi helyen lévő közlekedőkbe bármilyen típusú padlóburkolat megfelelő, itt a kopásállóságnak sem kell nagynak lennie, elég az AC3 (31).

DOLGOZÓSZOBA,
IRODA

Habár itt sem jellemző a nagy forgalom, a gurulós székek miatt javasoljuk magasabb kopásállóságú burkolat választását, akár az AC5 (33) jelzésűt is. Érdemes beszerezni görgősszék alátétet az íróasztalhoz.

PADLÓVÁLASZTÁSI KISOKOS

Itt az INGYENES segítség!

Még bizonytalan vagy, és nem tudod eldönteni, milyen padlólapot vegyél?
Megrémít a nagy választék?
Túl sok információt olvastál össze a neten?
Akkor pont Neked szól Padlóválasztási kisokosunk, amelyet most INGYENESEN letölthetsz. Megbízható, korrekt információkat találsz benne: egy olyan csapat tudását kapod most meg, amely szakmailag már rengetegszer bizonyított. Egy gombnyomásra megválaszoljuk a kérdéseidet!

LETÖLTÖM