Loading...
Stílus szerint2018-12-07T12:05:21+00:00

MODERN
Erre a stílusra a high-tech, az intelligens otthon, a legmagasabb minőség jellemző. A fényűzés letisztult formavilága és a legújabb trendek szerint berendezett helyiségek alapvető követelmények. A visszafogott színek használata meghatározza a padlóburkolatot is, ehhez a stílushoz az exkluzív megjelenést biztosító bambuszt vagy svédpadlót ajánljuk.

MINIMALISTA
Ha a minimalista stílust kedveli, akkor vonzódik az egyszerű formákhoz és a rendhez. A stílus alapvető eleme a harmónia, az összhang, a megfelelő arányok. Nagy, tágas terek és levegős elrendezés jellemzi, ezért kisebb méretű helyiségekben igen nehéz megvalósítani. Ilyen stílushoz a világos színű padlókat ajánljuk, a svédpadló például tökéletes választás.

KLASSZIKUS
Semmi nem fejezi ki jobban a klasszikus stílust, mint a csaphornyos parketta! Ehhez tökéletesen illenek a régi bútorok, és akkor sem kell aggódnia, ha a trendet követve ötvözni szeretné a régit néhány modern bútorral és kiegészítővel, mert a hagyományos parketta tökéletes összhangba hozza a különböző stílusú bútordarabokat.

RUSZTIKUS
Ez a stílus változatos és jól kombinálható más stílusokkal, fő jellemzője a természetes hatás. A padlóburkolat színe emiatt nem olyan szigorúan meghatározott, szinte bármilyen típus és mintázat jól illik a stílushoz, a lényeg, hogy  természetes hatású, melegséget árasztó és családias legyen.

PADLÓVÁLASZTÁSI KISOKOS

Itt az INGYENES segítség!

Még bizonytalan vagy, és nem tudod eldönteni, milyen padlólapot vegyél?
Megrémít a nagy választék?
Túl sok információt olvastál össze a neten?
Akkor pont Neked szól Padlóválasztási kisokosunk, amelyet most INGYENESEN letölthetsz. Megbízható, korrekt információkat találsz benne: egy olyan csapat tudását kapod most meg, amely szakmailag már rengetegszer bizonyított. Egy gombnyomásra megválaszoljuk a kérdéseidet!

LETÖLTÖM